Menu

Social
A SCĂPAT CA PRIN URECHILE ACULUI

Accident mai puțin obișnuit vineri seară la Constanța. Doi tineri au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism și s-a oprit printre coroanele de flori ale unui magazin de pompe funebre. Vânzătoarea care se afla chiar la ușă în momentul impactului a văzut moartea cu ochii, după ce mașina a trecut milimetric pe lângă ea. Polițiștii spun că a fost vorba de neacordare de prioritate, iar șoferul care a provocat accidentul este acum cercetat penal.

Accidentul s-a produs putin inainte de ora 22. Cei doi tineri circulau pe un drum cu prioritate. Asta insa nu l-a impiedicat cu nimic pe un barbat in varsta 56 de ani sa patrunda in intersectie fara sa se asigure in prealabil si sa ii lase mai intai pe cei doi sa treaca. O femeie, angajata a magazinului care ofera servicii funerare tocmai se pregatea sa inchida cand unul dintre autoturisme a trecut razant pe langa ea si s-a oprit intre coroanele de flori expuse afara. Femeii nu ii vine sa creada ca a scapat ca prin urechile acului. Nu la fel de norocosi au fost cei doi tineri aflati in autoturismul care circula regulamentar. Au fost raniti amandoi si au ajuns la camera de garda a spitalului judetean.

Politistii i-au testat pe ambii soferi iar alcoolemia a fost zero. Asta nu il va scapa insa pe soferul vinovat de un dosar penal pentru vatamare coprorala. Mai mult decat atat, el a ramas si fara permis de conducere.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>