Menu

Sport
METALUL, VICTORIE ÎN DERBY

Derby-ul județului Buzău al Ligii a III-a la fotbal şi-a consumat, în weekend, cel de-al doilea episod al sezonului. La fel ca şi în meciul tur, disputat în toamnă la Râmnicu Sărat, finalul celor 90 de minute a consemnat aceeaşi câştigătoare, Metalul Buzău, cu scorul de 2-0. Cele două goluri au fost marcate de Valentin Lungoci şi Ionuţ Radu.

Vineri seară, în cadrul etapei 23 din Liga a III-a la fotbal, Metalul Buzău a primit replica râmnicenilor de la CSM pe ‘sinteticul’ din Crâng. Întâlnirea a constituit un adevărat cap de afiș al rundei, un derby intre cele două echipe buzoiene angrenate în această competiție. Din postura de favorită, echipa gazdă nu și-a dezamăgit suporterii și a reușit să învingă la capătul unui meci alert, cu ocazii la ambele porți. Lungoci, în minutul 3 și Radu, în minutul 63, au semnat cele două reușite ale Metalului, iar formația buzoiană continuă seria rezultatelor pozitive după această nouă victorie. Echipa lui Vali Stan a acumulat după această nouă victorie 46 de puncte, cu care ocupă în continuare poziţia a 5-a, cu 3 etape înainte de finalul campionatului. CSM Râmnicu Sărat se află pe locul 9, cu 27 de puncte. Sâmbătă, în runda a 24-a, Metalul Buzau va întâlni în deplasare formaţia de pe locul secund, Progresul Spartac Bucureşti.

La rândul ei, CSM Rm. Sărat va primi, vineri, vizita celor de la Înainte Modelu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>