Menu

Sport
,,BĂTĂLIA PORTARILOR,,

Cea mai importantă competiție, dedicată exclusiv portarilor, ,,Bătălia Portarilor,, s-a disputat ieri pentru prima dată în provincie! Rm. Sărat este primul oraș, în afara Bucureștiului, în care s-a organizat acest eveniment, la care au participat zeci de sportivi, de la cei mai mici până la cei mai mari. TVSat Media Group a fost unul dintre sponsorii competiției.

Zeci de portari de la cluburile de fotbal din tara au participat ieri la prima editie a ,,Bataliei Portarilor,, organizata in provinicie. Competitia a avut loc pe terenul Liceului Tehnologic Traian Savulescu, din Rm. Sarat si s-a desfasurat pe mai multe categorii de varsta: 6-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani, +19 ani.

Alaturi de juniorii inscrisi in competitie au participat si fosti fotbalisti. Portarii mai tineri sau cu experienta au participat cu entuziasm la batalia portarilor, dornici sa castige premiile puse in joc. Antrenorul de portari de la CSM Rm. Sarat, Ionut Popa, cel care a facut eforturi uriase pentru ca aceasta competitie sa ajunga la Ramnic, spune ca scopul intrecerii a fost acela de a descoperi tinere talente, dar si de a oferi ramnicenilor un spectacol de neuitat.

La finalul competitiei, castigatorii au fost rasplatiti cu premii. Primul loc de la fiecare categorie de varsta a primit o pereche de manusi RG Chebere Bos CHR, dar si o participare gratuita la Batalia Portarilor de la Bucuresti, care va avea loc pe 1 si 2 septembrie, la Sud Arena. TVSat Media Group a demonstrat inca o data ca sustine sportul romanesc, fiind unul dintre sponsorii competitiei desfasurate in premiera la Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>