Menu

Social
FĂRĂ BANI DE SALARII

Situaţie dificilă în unele școli din judeţul Buzău, care pe final de an școlar nu mai au bani de salarii. Este vorba de școlile din localitatile Blăjani, Cătina și Colți la care învață puțini elevi. Sindicaliştii din învăţământ atrag atenția că din cauza fondurilor insuficiente și alte unități de învățământ din județul Buzău vor rămâne fără bani de salarii.

 Scolile din câteva localități buzoiene au rămas deja fără salarii pentru că au epuizat bugetul alocat de Ministerul Educaţiei pentru anul acesta. Este vorba de școlile din  Blăjani, Cătina șI Colți la care învață puțini elevi.

Altfel spus, in astfel de scoli, finanţarea per elev, stabilită de Ministerul Educaţiei, nu este suficientă, iar banii din fondurile de salarii se epuizeaza în primele luni ale anului. Salvarea ar putea veni doar printr-o rectificare bugetară, care din păcate, nu poate avea loc până în luna iulie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>