Menu

Social
DARURI PENTRU INDRAGOSTITI

vlcsnap-2015-02-12-10h42m36s133   Valentine’s Day a prins radacini si in Romania. De la un an la altul, tot mai multe cupluri asteapta cu nerabdare ziua de 14 februarie, pentru a-si darui cadouri si a celebra iubirea. La Rm. Sarat, 5 perechi au ales sa-si uneasca destinele chiar de Valentine’s Day.

Mai este putin pana sambata, zi in care tot mai multe persoane, celebreaza iubirea. In ajutorul indragostitilor din Rm. Sarat, care vor sa petreaca Ziua Sfantului Valentin intr-un mod special, vin si agentiile de turism, care le ofera vacante de neuitat la preturi acceptabile. Indiferent daca vor pleca sau nu in vacante, indragostitii sunt deja in cautarea cadoului perfect de Valentine’s Day. Comerciantii s-au aprovizionat deja cu fel de fel de daruri. Desi nu este nevoie de o zi anume pentru a ne declara iubirea, de Sfantul Valentin toti devenim mai sensibili si ne lasam complesiti de emotie si de intensitatea momentului. Acum vedem cei mai multi barbati cumparand flori, vedem zambete pe chipurile doamnelor si o buna-dispozitie generala. La Rm. Sarat, cateva cupluri si-au programat deja casatoriile si isi vor uni destinele chiar de Ziua Indragostitilor.

Ziua Sfantului Valentin, recunoscuta si ca Ziua Indragostitilor este o sarbatoare celebrata la nivel international si reprezinta un omagiu adus iubirii. Desi unii o contesta preferand mai degraba promovarea unei sarbatori traditionale romanesti a iubirii, Dragobete, ziua de 14 februarie a castigat tot mai mult teren, fiind sarbatorita de multe cupluri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>