Menu

Social
PROTEST DE AVERTISMENT

Peste 100 de asistente medicale și infirmiere au protestat în această dimineață în curtea Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Scăderile salariale și anularea unor sporuri au fost principalele nemulțumiri ale protestatarilor. Greva a fost una de avertisment, fără a afecta însă activitatea medicală din spital. Sindicatele au anunțat dacă nu se va ajunge la un acord cu guvernul, pe 11 mai va fi declanșată greva generală.

Sindicatul Solidaritatea Sanitară Prahova a organizat in aceasta dimineata, intre orele 9 si 11, un protest, in curtea Spitalului de Urgenta Ploiesti. Inarmati cu vuvuzele si steaguri, sindicalistii si-au strigat nemultumirea. Asistentele si infiermierele se plang ca dupa asa -zisa majorare a salariilor din sanatate, au ajuns sa primeasca mai putini bani. Mai mult, le-au fost luate si niste sporuri.

La protest au participat membrii de sindicat care se aflau în timpul liber. Ceilati au facut greva japoneza in timpul celor doua ore si au purtat banderole pe care scria „greva”. Liderii sindicalii sunt aşteptaţi  de premier, maine, la sediul guvernului, pentru noi discuţii. În lipsa unui acord, o greva generală este programată pentru vineri, 11 mai.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>