Menu

Social
LITORAL, LA PREȚURI MICI

După minivacanța de 1 mai, pe litoral cazarea este la prețuri foarte mici, prețuri care corespund așa-zisului program social Litoralul pentru Toți. Acum hotelierii nu mai acționează la unison și își promovează fiecare reducerile proprii, ca să nu încalce legile de care se ocupă Consiliul Concurenței. Asta înseamnă preţuri chiar şi cu 50% mai mici faţă de cele pe care turiştii le vor plăti în luna iulie, în plin sezon.

Turiştii care vor veni în Mamaia, Eforie şi Constanţa vor plăti pentru un sejur de 6 nopţi între 205 şi 605 de lei, de persoană. Tarifele diferă în funcţie de condiţiile oferite. Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta ediție oscilează între 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun şi 469 de lei de persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Și anul acesta, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: varianta All Inclusive. De exemplu, cinci nopţi la all inclusive, la un hotel de trei stele costă 765 de lei de persoană. Pe langa preturile mici, o vacanta pe litoral in aceasta perioada a anului mai are si alte avantaje: marea are o culoare incredibila care aminteste de cele mai frumoase insule grecesti iar plajele sunt aproape pustii.

Ofertele scazute pe litoralul romanesc se vor mentine  pina la 15 iunie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>