Menu

Social
S-A ÎNFIPT CU MAȘINA ÎNTR-O CASĂ

Accident spectaculos, sâmbătă  dimineață, în localitatea Coconari din județul Buzău. Un tânăr aflat la volanul unei mașini decapotabile a pierdut controlul volanului și a intrat în peretele unei case. Bărbatul a fost transportat la spital, cu fracturi la ambele picioare.

Un accident rutier produs sâmbătă dimineața în localitatea buzoiană Poșta Câlnău s-a soldat cu rănirea unui tânăr de 35 de ani, din localitatea Zărnești. Șoferul a pierdut controlul mașinii pe șoseaua acoperită cu criblură, a ajuns într-un șanț și apoi a ricoșat în peretele unei case. El a rămas inițial încarcerat, dar a fost scos dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor. Peste 40 de minute a durat operatiunea de scoatere a rănitului de sub bordul mașinii.

Șoferul și-a fracturat ambele picioare dar acuza dureri si la nivelul umerilor, din cauza unei luxații provocate de șoc. O ambulanță a transportat rănitul la Spitalul Județean Buzău, unde a primit îngrijiri medicale. Poliția desfășoară cercetări pentru a afla exact împrejurările producerii evenimentului rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>