Menu

Divertisment
A DOUA EDIȚIE „BUZĂU FEST’’

Paradă cu torțe, lupte de gladiatori, două seri de concerte, plimbări gratuite cu un autobuz etajat și multe alte suprize. Asta îi aștepta pe buzoieni, la a doua ediție a festivalului „BUZĂU FEST”, care va avea loc în perioada 1-2 iunie. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Buzău și se va desfășura, în mare parte în stațiunea Sărata-Monteoru.

Festivalul “Buzău Fest”, eveniment dedicat promovării culturii şi turismului local, continua si in acest an, după succesul ediţiei de debut, din 2017.  Evenimentul va avea loc în perioada 1-2 iunie şi va fi organizat de către Consiliul Judeţean Buzău, atât în municipiul Buzău, cât şi în staţiunea Sărata Monteoru. Festivalul va debuta joi seara, pe 31 mai, la Buzău, unde va avea loc o paradă cu torțe, pe bulevardul Nicolae Bălcescu pană în Parcul Crâng, la  Obelisc.

Evenimentul va continua, vineri și sâmbătă, in statiunea  buzoiană Sărata Monteoru. Acolo vor fi organizate tabere și ateliere antice de prelucrare a osului, standuri ale   meșterilor populari, precum și demonstratii si lupte ale gladiatorilor.  De asemenea, in cele doua zile de sarbatoare  vor avea loc si seri de concerte. Vineri, seara , pe 1 iunie vor urca pe secenă Ion Paladi și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Autoritatile s-au gândit și la buzoienii care nu au posibilitatea de a ajunge în stațiune in cele două zile ale festivalului. Consiliul Județean Buzau va pune la dispoziția celor interesati un autobuz etajat, care va efectua curse gratuite, din Buzau către statiunea Sărata-Monteoru.

A doua ediție a festivalului „BUZĂU FEST” se  va   încheia sâmbătă seara, cu un concert al  Loredanei Groza si cu un superb foc de artificii. Bugetul total alocat organizării acestui eveniment este de 200.000 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>