Menu

Sport
DATORIE ACHITATĂ

NICOLAE-BADEALucrurile par să se îndrepte spre normalitate la Dinamo, odată cu achitarea datoriei lui Ionuț Negoiță către Nicolae Badea. Fostul șef al grupării „roș-albe” a declarat că executorul judecătoresc l-a inștiintat că banii de la Negoiță au fost virați. Cele două milioane de euro plătite nu ar fi venit de la actualul acționar majoritar, ci din partea unei firme din județul Teleorman. 

Venit în iarna anului 1999 la Dinamo, Badea a cedat pachetul de acțiuni în 2013. El spune că nu se pune problema unei reveniri în ”Groapă”, deși s-a zvonit că ar putea face din nou echipă cu Cristi Borcea, iar Patrick, fiului lui Borcea, ar urma să devină președinte.

Timp de cinci ani, Ionuț Negoiță nu a reuşit să achite datoria către Nicolae Badea, iar acesta l-a dat în judecată şi a reuşit să instituie sechestrul asigurator pe acţiunile de la Dinamo, după care instanţa a decis executarea silită a lui Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la Dinamo în august 2012, când a preluat pachetul deţinut de Cristi Borcea. Un an mai târziu, omul de afaceri a devenit acţionar majoritar cu 90 la sută după ce a cumpărat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>