Menu

Social
INCENDIU DE LA SCURTCIRCUIT

Un incendiu puternic pornit de la o magazie a afectat, aseară, o proprietate din Brăila. Din primele informații, se pare că focul a fost provocat de un scurtcircuit electric, declanșat după o pană de curent. Locatarii, două persoane în vârstă au suferit atacuri de panică, având nevoie de îngrijiri medicale, care le-au fost acordate de personalul ambulanțelor SAJ sosite la fața locului.

Incendiul a izbucnit dupa ce s-a produs o pana de curent. Cand s-a reluat alimentarea cu energie electrica, in magazia respectiva s-a produs un scurt circuit. Martorii spun că proprietarul se afla în magazie când a izbucnit focul și a rămas captiv înăuntru mai multe minute, deoarece se temea să pună mâna pe ușa de metal, ca să nu fie curentat. Bărbatul a fost scos afară după ce o echipă de la Electrica a deconectat proprietatea de la rețeaua de electricitate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a deplasat la locul intervenției trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar  pompierii s-au straduit să localizeze incendiul pentru a nu se extinde la proprietățile învecinate. Mașinile pompierilor au blocat pentru moment circulația tramvaielor.

Incendiul a fost lichidat la ora 20.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>