Menu

Social
ASIGURAȚI-VĂ BICICLETELE!

Odată cu încălzirea vremii, se deschide și sezonul furturilor de biciclete. O știu și polițiștii, care îi îndeamnă pe cei  care folosesc acest mijloc de transport nu lase niciun moment bicicletele nesupravegheate și neasigurate. Hoții pot acționa când nici nu se așteaptă și îi pot lăsa fără vehicule.

Pretul tot mai mare al combustibililor sau dorinta de miscare ii determina pe tot mai multi romani sa pedaleze. Fie ca merg la cumparaturi, la serviciu sau la plimbare acestia aleg sa o faca cu bicicleta. Politistii atrag atentia ca o data cu incalzirea vremii se deschide si sezonul furturilor  de biciclete. Oamenii legii ii indeamna pe cei care folosesc acest mijloc de transport sa fie foarte atenti unde isi lasa bicicletele si in ce conditii. Hotii pot actiona in orice moment si ii pot lasa fara biciclete pe cei care le folosesc. Aceste vehicule trebuie asigurate chiar si atunci cand sunt lasate in scarile de bloc si exista interfon.

Politistii din Rm. Sarat desfasoara zilnic actiuni pentru prevenirea furturilor de biciclete, stiut fiind faptul ca in aceasta perioada numarul unor astfel de infractiuni creste.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>