Menu

Social
FETIȚĂ ACCIDENTATĂ PE TRECERE

Grav accident produs în această dimineață chiar în fața unei școli din localitatea buzoiană Mărăcineni. La câteva secunde după ce a coborât din mașina părinților, o fetiță care traversa strada regulamentar a fost spulberată de un autoturism care se angajase în depășirea unei mașini oprite la trecerea de pietoni. La volan se afla un șofer începător. Evenimentul putea avea urmări și mai grave deoarece autoturismul a ajuns cu viteză pe trotuarul de pe partea cu școala. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Atenție, urmeaza imagini si detalii care va pot afecta emotional!!!

Pe imagini se vede cum micuța elevă așteaptă mașinile să oprească la trecerea de pietoni după care începe să traverseze. Sesizează că un autoturism se apropie cu viteză și o ia la fugă. Gestul ei însă o împinge chiar în fața șoferului care a tras de volan pentru a evita accidentul. Victima este luată pe capotă și trântită peste un gard viu, spre norocul ei. Autoturismul nimerește pe trotuarul din fața școlii, pe care din fericire nu se aflau pietoni.

Șoferul și încă doi tineri au coborât din autoturism, au luat fetița și au mutat-o lângă gardul școlii. Între timp, au sosit echipajele de poliție și ambulanță. Șoferul, un localnic de în vârstă de 18 ani, are permisul de numai trei luni. Copila accidentată este elevă în clasa a patra. Mai avea câțiva metri până în clasă când a fost lovită pe trecerea de pietoni. Oamenii din zonă spun că nu de puține ori sunt probleme pe acea porțiune de drum.

Victima accidentului a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Buzău cu traumatisme minore. Este stabilă hemodinamic și conștientă. Copila are 11 ani și este din Mărăcineni. Ea va mai rămâne internată tot restul zilei pentru investigații medicale mai amănunțite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>