Menu

Social
SFARSIT TRAGIC

vlcsnap-2015-02-12-13h17m11s214    Sfarsit cumplit pentru doi batrani din localitatea braileana Mihail Kogalniceanu. Cei doi, sot si sotie, unul in varsta de 86, respectiv 88 de ani, au pierit aseara in urma unui incediu care a dus la o explozie in locuinta lor. Fiul batranilor a intrat in soc cand si-a vazut parintii morti si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Totul se pare ca s-ar fi intamplat din cauza unei improvizatii la instalatia care conecta butelia la aragaz. Acolo s-a produs un incendiu, urmat, in cateva clipe, de explozia buteliei. Suflul l-a aruncat pe batran prin usa bucatariei, iar acesta a decedat pe loc. In urma deflagratiei, tavanul incaperii s-a prabusit si a cazut peste batrana care se putea misca numai cu ajutorul unui cadru, iar corpul ei a fost mistuit de flacari. Un vecin care a vazut flacarile si a auzit explozia a incercat sa intervina,insa cand si-a dat seama ca in casa mai erau si alte butelii, precum si un butoi plin cu gaz, a renuntat si s-a indepartat. A fost norocul lui, fiindca dupa numai cateva minute, o alta butelie a explodat, intetind flacarile.

Vecinii si pompierii voluntari din sat au incercat sa stinga focul cu galetile cu apa, insa flacarile cuprinsesera deja intreg imobilul. Cele trei echipaje de pompieri sosite la fata locului s-au luptat mai bine de 2 ore cu flacarile, care erau intetite de vantul puternic.Fiul batranilor, care locuieste la Braila si care a fost anuntat de tragedie, a suferit un soc, cand si-a vazut parintii morti, iar echipajul SMURD venit la fata locului i-a acordat ingrijiri medicale. Specialistii ISU Braila continua cercetarile, pentru a stabili cu exactitate cauza declansarii incendiului .

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>