Menu

Sport
ÎNCĂ UN AMICAL

Naţionala de fotbal a RomânieiNaţionala de fotbal a României va susţine un meci amical cu reprezentativa statului Chile, în data de 31 mai, în localitatea austriacă Hartberg. Anunţul a fost făcut pe site-ul Asociaţiei Naţionale a Fotbalului Profesionist din Chile. 

România va fi a treia adversară a chilienilor, în turneul lor european, după partide de verificare cu echipele Serbiei şi Poloniei, ambele calificate la Cupa Mondială 2018 din Rusia. La Roja va întâlni Serbia pe 4 iunie, iar meciul cu Polonia va avea loc pe 8 iunie, la Poznan. Meciul cu tricolorii este programat de la ora 11,00 (ora României). Selecţionerul echipei chiliene intenţionează să renunţe la o serie de jucători de bază şi să convoace mai mulţi tineri, în cadrul procesului de primenire a echipei naţionale, care a ratat calificarea la Cupa Mondială 2018.

România şi Chile au mai jucat un meci amical, anul trecut, pe 13 iunie, când tricolorii au câştigat la Cluj cu scorul de 3-2, cu Christoph Daum pe banca tehnică. După partida de pregătire cu Chile, România va juca un nou amical, cu Finlanda, pe 5 iunie, la Ploieşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>