Menu

Sport
PERFORMANȚĂ ISTORICĂ

gaz-metan-medias-fc-hermannstadtPerformanță istorică pentru Hermannstadt. Sibienii își continuă drumul de senzație în Cupa României, după ce au eliminat, pe parcurs, 4 echipe de primă ligă. După 1-0 în prima manșă a semifinalelor cu Gaz Metan Mediaș, divizionara secundă s-a impus și în retur.

După numai 6 minute de joc, Popovici a deschis scorul pentru Mediaș, iar misiunea oamenilor lui Pustai părea una ușoară. Bucuria lor a ținut numai 5 minute. Blănaru, plecat de la limita offside-ului, a primit o pasă de la Dîlbea și a rămas singur cu portarul, pe care l-a executat simplu. Până la pauză s-au mai înscris două goluri. În minutul 28, Petrișor Petrescu a primit o minge de la Dîlbea, a luat faza pe cont propriu, a trecut de doi adversari și a șutat imparabil, reușind un gol de senzație. După alte trei minute, Bogdan Rusu a pătruns pe partea stângă, a centrat în fața porții, iar mingea a fost deviată de Sîrghi în proprie poartă. Medieșenii au redus din diferență în minutul 78 prin Caiado, însă a fost prea târziu.

Hermannstadt a reușit astfel cea mai mare performanță din istoria clubului, calificându-se în finala Cupei, unde va da peste CS U Craiova. Finala Cupei, FC Hermannstadt – CS U Craiova, se va disputa pe 27 mai, pe Arena Națională.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>