Menu

Social
HOȚ ÎN SUTANĂ

vlcsnap-2018-05-11-12h17m54s835

Tentativă de jaf mai ceva ca  în filme la o agenţie de turism din Suceava. Un tânăr deghizat în călugar a încercat să fure încasările. I-au scăpat însă pe jos actele de identitate, iar Poliţia l-a prins.

Făptaşul a urmărit-o pe femeie până când aceasta a ajuns la locul de muncă. Câteva minute mai târziu, tâlharul a intrat în agenție, a amenințat-o pe femeie și i-a spus să i dea toți banii încasați. Disperată, femeia i-a spus individului că a sunat deja la poliție și că în agenție sunt camere de supraveghere. În acel moment, individul s-a speriat și a luat-o la fugă. Acesta a avut, însă, ghinion. Din buzunar i-au picat actele de identitate.

Polițiștii au ajuns la fața locului și l-au identificat pe bărbat. Acesta a fost prins la scurt timp, chiar într-o biserică din centrul orașului. Bărbatul riscă să ajungă după gratii.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>