Menu

Sport
INVITAȚIE LA SĂRBĂTOAREA PROMOVĂRII

Lecție de handbal predată miercuri seară, la Călăraşi, de către handbalistele de la SCM Gloria Buzău. Echipa buzoiană a câștigat la 36 de goluri diferență meciul disputat împotriva penultimei clasate, Danubius, în etapa cu numărul 29 a Diviziei A la handbal feminin. Sâmbătă după amiază, iubitorii de handbal din Buzău sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a sărbători împreună cu jucătoarele și antrenorii promovarea echipei în Liga Națională.

Fără să întâmpine nici cea mai mică rezistenţă din partea gazdelor de la Danubius Călărași, penultima clasată în liga a doua la handbal feminin, SCM Gloria Buzău s-a impus la o diferenţă record, de 36 de goluri, scor 53-17. Pe lista marcatoarelor şi-au făcut loc aproape toate jucătoarele, antrenorul Romeo Ilie rulând şi în acest meci, ca de obicei, întregul lot avut la dispoziţie, principala marcatoare fiind Roxana Tabarcea, cu 11 reuşite. Sâmbătă, de la ora 14.30, la Sala Sporturilor din Buzău, handbalistele îşi vor lua adio de la Divizia A, printr-un meci pe care îl vor disputa împotriva formației CSS Tulcea.

La finalul jocului, handbalistele și cei din staff-ul tehnic al secției de handbal a SCM Gloria vor sărbători, alături de suporteri, promovarea în Liga Naţională de handbal feminin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>