Menu

Social
APARTAMENTE DISTRUSE DE PLOAIE

Ploaia din ultimele zile a făcut ravagii într-un bloc ANL din Eforie Nord. Acolo, de cinci luni, proprietarii se plâng că tavanele ultimului etaj cad unul câte unul, dar autorităţile nu le-au reparat. Un locuitor şi-a abandonat apartamentul, în timp ce altul stă în casă cu frică. Şi tavanele locuinţei se prăbuşesc, dar nu au unde să se mute.

Problemele au început în ianuarie, când vântul şi ninsoarea au distrus tavanele unui apartament. Atunci, chiriaşul vedea cerul direct din casă şi a anunţat autorităţile locale ce se întâmplă. Situaţia s-a agravat odată cu ploile torentiale de ieri. Autorităţile au montat scânduri şi folie pe acoperiş, dar ploaia s-a infiltrat şi a ajuns în apartamente.

În camere plouă, iar tavanul care s-a crăpat se poate prăbuşi oricând. Blocurile se află în administrarea Primăriei din Eforie. Blocurile ANL din Eforie au fost construite în urmă cu zece ani, timp în care chiriaşii s-au tot plâns că au fost ridicate de mântuială.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>