Menu

Social
PRIMAR ARESTAT PENTRU INSTIGARE

O întreagă comună din Vrancea este în stare de șoc după ce primarul a ajuns în arest sub acuzația că ar fi instigat pe cineva să dea foc la două micro-ferme din localitate. Localnicii cred totuși că este o greșeală și spun că nu îl văd pe edil capabil de o asemenea faptă.

Magistratii Judecatoriei Focsani au decis ca primarul  comunei Urechesti, Nistor Bratosin, sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocatii sai spun ca anchetatorii nu au probe si au contestat deja masura arestului preventiv. Īn asteptarea verdictului, aparatorii primarului erau convinsi ca acesta nu va fi arestat preventiv.

Judecatorii au fost  insa de alta parere. Īn acelasi dosar a mai fost arestat preventiv un barbat, acuzat ca ar fi incendiat cele doua gospodarii, la īndemnul primarului. Nici unul dintre cei doi nu si-a recunoscut faptele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>