Menu

Social
DEMERSURI DE SALVARE

În absența unor resurse financiare, Primăria Rm Sărat caută noi oportunități de a salva de la degradare unitățile militare dezafectate. Consiliul Municipal a aprobat deja dezmembrarea unui imobil-teren dintr-o fostă cazarmă și trecerea lui din domeniul public al municipiului Rm. Sărat, în domeniul public al județului Buzău. Demersul a fost necesar pentru realizarea unei investiții de către Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Buzău.

Unitatile militare dezafectate din Rm. Sarat au ajuns in administrarea autoritatilor locale in urma cu un an, iar  reprezentantii Primariei au decis ca aceste imobile sa gazduiasca sedii ale unor institutii, dar şi locuinte sociale. Edilul municipiului consider ca, in absenta unor resurse financiare, este datoria autoritatilor sa caute oportunitati pentru a salva unitatile militare dezafectate.

Consiliul Local a aprobat déjà un proiect de hotarare care vizeaza dezmembrarea unui imobil-teren dintr-o fosta cazarma si trecerea lui din domeniul public al municipiului Rm. Sarat, in domeniul public al judetului Buzau. Demersul a fost necesar pentru realizarea unei investitii de catre Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Buzau

In ultimul an, autoritatile din Rm. Sarat au realizat in zona unitatilor militare dezafectate o retea de iluminat si au pus in functiune un sistem de supraveghere video.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>