Menu

Sport
FIESTĂ DUPĂ PROMOVARE

A fost sărbătoare, sâmbătă după-amiază, în Sala sporturilor din Buzău. Echipa de handbal feminin a SCM Gloria Buzău a celebrat împreună cu suporterii promovarea în Liga Națională. În ultima etapă a sezonului, echipa buzoiană a întâlnit CSS Tulcea, pe care a învins-o lejer, scor 33-22. La finalul meciului, handbalistele și suporterii au declanșat fiesta!

Bucurie fara margini, sambata, in Sala Sporturilor, unde echipa feminină de handbal a celebrat promovarea în Liga Naţională, un obiectiv atins însă cu mult timp înainte! În ultima etapă a Diviziei A, SCM Gloria a întâlnit-o pe CSS Tulcea, iar finalul celor 60 de minute a consemnat o nouă victorie, a 28-a la rând de la startul campionatului, scor 33-22. Echipa buzoiană a oferit o lecție de handbal tinerelor handbaliste din Tulcea.

Confetti, şampanie desfăcută chiar pe teren şi un tur de onoare al Sălii au marcat revenirea handbalului feminin buzoian, după o aşteptare de 7 ani, în Liga Naţională. Dacă pentru fete urmează o vacanţă binemeritată, nu înainte de negocierea noilor contracte, pentru staff-ul tehnic al echipei de handbal urmează perioadă de foc, cu căutări şi tratative pentru întărirea lotului. Foarte probabil, la Buzau vor veni și câteva jucătoare străine.

Antrenorul Romeo Ilie spune că din actualul lot al SCM Gloria vor rămâne aproximativ 7-8 jucătoare. Anca Lipan este una dintre handbalistele care vor evolua din toamnă în Liga Florilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>