Menu

Sport
FĂRĂ MUTU AU FOST “MUȚI”

mutuSepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, partida disputată cu FC Voluntari, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I. Fără Adrian Mutu suspendat, echipa ilfoveană nu a mai reușit să evolueze bine, chiar dacă ”Briliantul” a trimis pe teren o formulă ofensivă, cu Sânmărtean, Daniel Benzar, Laurențiu Marinescu și Adrian Bălan împreună.

Bine așezați pe teren, elevii lui Eugen Neagoe au demonstrat că rezultatele pe care le-au obținut până acum, inclusiv victoria cu Dinamo, nu au fost întâmplătoare. Practic, în doar patru minute, cei de la Sepsi au rezolvat partida. Hamed și Fulop au punctat după două faze în care apărarea lui Adrian Mutu, debusolat, a fost făcută șah-mat. Nici după pauză, cei de la Voluntari nu au reușit să preseze suficient de mult pentru a încerca egalarea.

Speranțele au revenit după golul marcat de Marinescu, din penalty, numai că a urmat imediat eliminarea lui Cazan, după două faulturi fără sens, și gazdele n-au mai putut reacționa lucid. Așadar, Mutu a suferit un nou eșec, în timp ce Sepsi se gândește serios la locul doi din play-out.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>