Menu

Social
UCIS DE TREN

Accident mortal astăzi, în jurul prânzului, lângă stația CFR Rm. Sărat. Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost surprins și accidentat mortal de un tren, care circula pe ruta Mărășești- Buzău. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau despre o sinucidere. Vă avertizăm că urmează detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a produs astazi in jurul orei 13.00, la aproximativ 500 de metri de gara din Rm. Sarat, pe sensul de mers catre Vrancea. Potrivit unor martori, barbatul, in varsta de aproximativ 60 de ani s-ar fi aruncat inaintea trenului, incercand sa-si incheie astfel socotelile cu viata. Alte persoane spun insa ca acesta fi incercat sa traverseze calea ferata, printr-un loc neamenajat, moment in care a fost lovit de trenul, care circula pe ruta Marasesti- Buzau.

In urma impactului, barbatul si-a pierdut viata, iar asistentii sositi de urgenta la fata locului nu au mai avut cum sa-l salveze. Conductorul trenului sustine ca l-a vazut pe batran in apropierea sinei de cale ferata, insa a crezut ca va astepta pana cand va trece trenul. Batranul s-a aşezat insa inaintea trenului si chiar daca a franat nu a avut cum sa-l mai evite.

Circulatia feroviara a fost oprita in zona aproximativ o ora, timp in care politistii au efectuat cercetari pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs tragedia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>