Menu

Social
RĂPUS DE BOALĂ, ÎN GARĂ

Tragedie astăzi dimineață și în Gara din Buzău. Un bărbat din București a murit în urma unui stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a coborât din tren. Cel mai probabil, acestuia i s-a făcut rău în timp ce călătorea de la București către Focșani, și a coborât la Buzău pentru a cere ajutor medical. Medicii au aflat că bărbatul suferea de o boală cumplită.

Protagonistul dramei produse în fața Gării Buzău este un bucureștean de 39 de ani, cu domiciliul în Sectorul 5 al Capitalei. Barbatului i s-a făcut rău în trenul cu care circula la orele dimineții de la București către Focșani și a decis să coboare în prima stație pentru a solicita ajutor medical. Bărbatul a coborât în Stația CFR Buzău, după care a plecat de pe peron către stația de autobuz din apropiere. A întâlnit un cetățean, căruia i-a spus că se simte rău și l-a rugat să sune la 112. Ambulanța sosită pentru a-i acorda îngrijiri medicale l-a găsit pe bucureștean în stop cardio-respirator si l-a transportat de urgență la Spitalul Județean.

În urma cercetărilor, Poliția a aflat că că bărbatul suferea de cancer mediastinal. Necropsia urmează să decidă care este cauza exactă a morții bărbatului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>