Menu

Social
INCENDIU VIOLENT

Un incendiu violent a avut loc în această dimineață la o societate de colectare a deșeurilor din localitatea prahoveană Pleașa. Deși nu au fost înregistrate victime, au ars aproximativ 50 de tone de materiale plastice.

Incendiul a izbucnit la primele ore ale diminetii, iar arderea se manifesta violent, cu degajare mare de fum, ce putea fi vazut de la km departare. Au fost  cuprinse  de flacari aproximativ 50 tone de materiale plastice, dintr-un total de 300 depozitate in exteriorul unei hale. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea si lichidarea flacarilor cu 5 autospeciale de stingere cu apa si spuma.

Interventia pompierilor a fost dificila si din cauza unui utilaj de compactare a deseurilor, aflat in apropiere si care avea in rezervor 400 de litri de motorina.  Acum urmeaza sa fie stabilita si de la ce a pornit incendiul.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>