Menu

Cultural
INVITAȚIE LA „NOAPTEA MUZEELOR”

Se apropie „Noaptea muzeelor”, cea mai lungă noaptea a culturii românești și europene. Și în acest an, pe 19 mai, buzoienii vor fi răsfățați cu numeroase evenimente organizate de Muzeul Județean de Istorie.  Două trenulețe de agrement, asemănătoare celor întâlnite în stațiunile de pe Litoral, vor străbate străzile din oraș, între cele mai importante obiective de interes. 

La Buzău, oferta propusă de autorități pentru sărbătoarea europeană a muzeelor este la fel de bogată si atractivă ca în anii trecuti. Ample evenimente vor avea loc in municipiul Buzau, la Muzeul Județean, acolo unde cei interesati, cu mic cu mare, pot vizita numeroase expoziții tematice. Totodată, pe tot parcursul zilei de 19  mai, două trenulețe de agrement, asemănătoare celor întâlnite în stațiunile de pe Litoral, vor străbate străzile din oraș între cele mai importante obiective.

Pe 19 mai, programul de vizitare a Muzeului Județean Buzau va începe la ora 19.00 și se va încheia la 1 noaptea. „Noaptea Muzeelor 2017”, care a ajuns la a 14-a editie, este un eveniment desfasurat la nivel international si este sărbătorit de peste 3.000 de muzee din 30 de țări europene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>