Menu

Social
GĂSIT MORT PE CÂMP

mort pe camp

Tragedie într-o localitate din județul Vrancea. Un bărbat de 67 de ani a fost găsit mort pe un câmp. Descoperirea a fost făcută chiar de un vecin care l-a găsit pe om zacând fără suflare lângă mașina sa. Tot el susține că înainte de a muri, omul a fost văzut în compania unor prostituate.

Totul s-a petrecut pe un câmp ce leaga Focsaniul de localitatea Garoafa. Barbatul de 67 de ani a fost gasit mort lânga masina. Un vecin a fost cel care a facut descoperirea si a sunat imediat la 112. Vecinul sustine ca înainte de a muri, barbatul a fost vazut în zona alaturi de doua prostituate. Oamenii din localitate spun ca acesta apela deseori la astfel de servicii.

Imediat la fata locului au ajuns echipajele medicale, dar si politistii. Oamenii legii au deschis o ancheta si încerca acum sa afle din ce cauza a murit barbatul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>