Menu

Social
DANS ȘI EMOȚIE

Veselie, dansuri, costume inedite, culoare, emoţii, dar şi mult talent. Acestea au fost ingredientele festivalului ,,Steluțele Dansului,, desfășurat în acest weekend, la Rm. Sărat. Ajuns la cea de-a XIV-a ediție, evenimentul a atras un număr mare de participanți, în concurs fiind înscriși peste 1400 de copii din toată țara. Micii dansatori au urcat pe șcenă și au transmis emoţii tuturor spectatorilor, iar la final cei mai buni au fost răsplătiți cu diplome, cupe și medalii.

La cea de-a XIV-a ediție a festivalului național ,,Stelutele Dansului,, de la Rm. Sărat, au participat peste 1400 de copii, din toată țara. Sâmbătă, formațiile de dans înscrise in concurs și-au etalat din plin talentul, grația și energia pe scena. Si cum toți copiii au dansat excepțional, membrii juriului au avut o misiune foarte grea. Prestația micilor dansatori a fost analizata in detaliu, iar cei mai buni au fost rasplatiti cu diplome, cupe si medalii.

Festivalul „Steluțele Dansului” a fost organizat de Clubul Copiilor din Rm. Sărat, în parteneriat cu Centrul Cultural„ Florica Cristoforeanu”, Primaria Rm. Sarat si Inspectoratul Scolar Judetean Buzau si Gradinita cu Program Prelungit ,,Mugurasii,,, institutie in care au fost cazati copiii veniti din tara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>