Menu

Social
PANICĂ LA MALL

Panică, astăzi, la un mall din municipiul Buzău, din cauza unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unui restaurant aflat la etajul centrului comercial. Sute de oameni, între care și zeci de copii, au fost evacuaţi de urgență. Pompierii sosiți la fața locului au intervenit cu trei autospeciale.

A fost alerta maximă astăzi aproape de orele pranzului intr-un centru comercial din municipiul Buzău. Un fum gros a pornit alarmele mall-ului dar a declanșat și sistemul automat de stingere. Pompierii au sosit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu autoscară mecanică. În incinta centrului comercial se aflau numeroşi clienţi dar și zeci de copii, care participau la o activitate extrașcolară. Cu toții au fost evacuați de urgență.

Pomperii spun că incediul a izbucnit din cauza coșului de fum al unui restaurant aflat la etaj si care nu era curățat corespunzător. Nu au existat răniți însă clienții centrului comerial s-au ales cu o sperietură zdravănă!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>