Menu

Sport
DORIT ÎN TURCIA

gica-hagiPentru Gică Hagi, partida din Gruia s-ar putea să fi fost ultima din postura de manager tehnic al Viitorului. ”Regele” nu duce lipsă de oferte, mai ales că a anunțat de ceva vreme că vrea din nou să încerce ca antrenor și în altă parte. Jurnaliștii turci susțin că oficialii celor de la Sivasspor îl vor pe Hagi.

Turcii de la Sivasspor i-au comunicat deja oferta lui Hagi iar acesta le-a spus că are nevoie de câteva zile pentru a lua o decizie. În afara turcilor de la Sivasspor, despre Hagi s-a zvonit că ar putea ajunge, la pachet, alături de fiul său Ianis, la Galatasaray, club pentru care ”Regele” a scris file de istorie atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Și Legia Varșovia, din Polonia, îl curtează pe român. Fostul stelist Pawel Golanski a fost trimis special în România pentru a sta de vorbă cu Hagi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>