Menu

Sanatate
SÂNGE PENTRU SEMENI

Zeci de persoane au venit astăzi la Spitalul Municipal Rm. Sărat pentru a participa la campania de donare voluntară de sânge. Printre donatori s-au aflat oameni care au participat pentru prima dată la o astfel de acțiune, dar și cetățeni care, vin de fiecare dată când se organizează astfel de campanii. Toți au donat convinși fiind sângele înseamnă o viață salvată.

Conducerea Centrului de Transfuzii Buzau a fost impresionata de numarul mare de donatori veniti si astazi la Spitalul din Rm. Sarat. Multumirea cea mai mare este insa ca donatorii incep sa se fidelizeze.

Persoanele care au donat sange au primit bonuri valorice si au beneficiat de un set de analize complet. Campania de donare de sange de la Rm. Sarat a fost organizata de Centrul de Transfuzii Buzau, in colaborare cu Spitalul Municipal si a fost sustinuta de cabinetul parlamentar al senatorului Liliana Sbirnea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>