Menu

Social
CARS & COFFEE

Bogații Europei cu cele mai scumpe mașini de pe continent își dau întâlnire la Mamaia fix peste o lună de zile. Bolizi care ating suta de kilometri pe oră în doar 2 secunde și costă două milioane de euro vor parcurge 7 țări până ajungă în România, iar apoi vor trece munții ca poposească în cele din urmă pe riviera românească. Clubul celor mai scumpe mașini își adună proprietarii în România la un sandviș și-o cafea, plus câteva probe de adrenalină și derapaje controlate.

Data de 6 iulie se anunță ca fiind una extrem de importantă pentru iubitorii de mașini, întrucât vestitul eveniment Cars & Coffee va avea loc și la Mamaia. Cars & Coffee este conceptul unui eveniment ce are ca scop formarea unei comunități de oameni ce împart aceeași pasiune: cea a automobilelor exclusiviste. Acesta este unul de amploare și are loc periodic în peste 30 de țări ale lumii. Proprietarii celor mai scumpe masini din Europa se reunesc odata pe an si isi iau vacanta, lasand afacerile, care i-au imbogatit,  pe planul doi. Se aduna la Venetia si apoi pornesc intr-un circuit care strabate 7 tari de pe batranul continent. Punctul terminus va fi Romania unde se vor intalni cu 5o de conationali.

Convoiul bogatilor cum mai este denumit evenimentul Cars&Coffee va intra in Romania pe la Vama Nadlac, va traversa Transfagarasanul si va face un popas la 7o de km de Bucuresti, in comuna Adancata unde este amenajat un circuit de viteza. Spectacolul de-acolo va fi total.

La Adâncata va avea loc cursa Cars & Coffee România, în cadrul căreia participanții se pot înscrie la o întrecere amicală. Posesorii celor 100 de masini exotice vor avea ocazia să dezlănțuie potențialul maxim al acestora pe circuitul Motorpark de lângă București, în intervalul orar 12-16, într-o cursă de tip Time Attack.  Primele trei masini inscrise in concurs au fost deja prezente  pe promenada din Mamaia.

Finalul calatoriei incepute la Venetia va fi statiunea Mamaia. Masinile vor defila prin statiunea de la Marea Neagra, iar apoi vor fi expuse timp de 3 ore in piatzeta de la Cazino. Prezența Cars&Coffee în Mamaia plasează România pe harta internațională a tururilor de supercar-uri și aduce un beneficiu enorm de imagine stațiunii Mamaia, Litoralului românesc și României.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>