Menu

Politic
CAMPANIE PENTRU PILONUL II

PNL a demarat o campanie de informare cu privire la Pilonul II de pensii, intitulată “Opreşte furtul lor! Sunt banii tăi de pensie”, pentru a-i avertiza pe cetăţeni că actuala guvernare intenționează să mute banii din Pilonul II de pensii către sistemul public. Demersul este considerat ilegal de către liberali, care au anunțat că vor merge în toate colțurile țării pentru a-i avertiza pe oameni despre intențiile obscure ale actualei guvernări.

PNL a lansat in intrega tara o campanie de informare pentru cetăţenii care contribuie la Pilonul II de pensii pentru a-i avertiza că guvernarea PSD-ALDE pregătește adoptarea unui act normativ prin care să se mute banii de la Pilonul II de pensii la sistemul public de pensii. Practic, Guvernul ar intenționa să pună mâna pe 9 miliarde de euro din pilonul II de pensii şi să-i transfere la sistemul public de pensii.

In judetul Buzau aproape 100 de voluntari liberali vor fi mobilizati în toate localitățile din județ.  În acestă campanie, liberalii vor sta de vorbă cu cetățenii și vor distribui pliante. Liberalii precizeaza că, spre deosebire de sistemul public, contribuțiile la Pilonul II pot fi lăsați moștenire iar cine iese la pensie poate să dispună așa cum dorește de bani.

După această campanie, PNL va iniția un proiect de lege pentru creșterea de la 3,75% la 8% a contribuției la Pilonul II.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>