Menu

Sport
ULTIMA PARTIDĂ

Echipa de fotbal feminin Atletic Club Onix are programată duminică, de la ora 11.00, ultima partidă din acest sezon. Formația râmniceană va juca în fața propriilor suporteri în compania formației Selena Constanța. Meciul de la Rm. Sărat,, la care sunt așteptați cât mai mulți susținători, se va disputa pe terenul, din baza sportivă ,,Bella Italia,,.

In ultima etapă a Ligii a II-a de fotbal feminin, Atletic Club Onix, ocupanta pozitiei a treia in clasament va juca in fata propriilor suporteri, cu formatia Selena Constanța, echipa aflata pe locul doi. Meciul se anunta a fi un adevarat derby, iar suporterii fotbalistelor de la Rm. Sarat sunt invitati in numar cat mai mare la stadion pentru a-si sustine favoritele. In timp ce ramnicencele intra in teren dupa un scor de egalitate, 0-0, cu Real 2 Craiova, adversarele lor vin dupa o infrangere, cu 3-1, in fata celor de la Universitatea Galati.

Meciul de la Rm. Sarat, la care sunt asteptati cat mai multi suporteri, se va disputa pe terenul din baza sportiva ,,Bella Italia,, duminica, de la ora 11.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>