Menu

Politic
MESAJ PENTRU LIBERALI

ne bucurăm face parte dintr-un partid mare, cu istorie, și încercăm ducem mai departe idealurile fondatorilor Partidului Național Liberal. Este mesajul transmis, la împlinirea a 143 de ani de la înființarea acestei formațiuni, de președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu. Prezent la sediul PNL Rm . Sărat, acesta le-a cerut liberalilor râmniceni, dar și celor din localitățile limitrofe municipiului, se implice în toate acțiunile necesare , astfel încât organizațiile din care fac parte fie cât mai puternice.

La implinirea a 143 de ani de la infiintarea PNL, liuderul liberalilor buzoieni, deputatul Cristinel Romanescu, a ales sa se intalneasca cu membrii organizatiei Rm Sarat pentru ca aceasta filiala a dovedit in ultimii ani ca este una dintre cele mai puternice din judetul Buzau.

Cristinel Romanescu le-a cerut liberalilor ramniceni, dar si celor din localitatile limitrofe municipiului, sa se implice in toate actiunile necesare, astfel incat organizatiile din care fac parte sa fie cat mai puternice.

Pe 24 mai s-au implinit 143 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal, partidul Unirii care a facut Romania Mare si moderna. Tinta liberalilor de astazi este transformarea Partidului National Liberal in cea mai puternica forta politica din Romania.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>