Menu

Social
PRIMA DATĂ LA MARE

35 de copii care n-au mai văzut marea niciodată au ajuns în weekend la Mamaia. Au coborât din autocarul care i-a adus din Maramureș și din alte județe ale țării și-au dat fuga direct în mare. S-au bălăcit îmbrăcați și încălțați și cu greu au putut fi scoși de către însoțitoarele lor. Pentru ei Marea Neagră a fost până acum un vis de neatins.

Este greu de descris cat de tare s-au emotionat acesti copii atunci cand au simtit nisipul sub picioare,  iar mai apoi,  atingerea marii. Nici unul nu a mai vazut marea pana acum, asa ca s-au minunat de frumusetea ei. Copiii au varste intre 7 si 14 ani.

Iar dupa ce au luat contact cu apa, pustii au inceput sa stranga scoici. Unii pentru colectiile personale, altii pentru a le darui parintilor care ii asteapta acasa. Toti cei 35 de copii provin din familii cu situatii materiale dificile din cateva judete ale tarii, si niciodata parintii nu si-ar fi permis sa ii aduca la mare. Timp de o saptamana vor fi cazati la o pensiune din Mamaia Nord, iar pe langa balaceala vor mai avea parte si de alte surprize. Vor vedea Cazinoul,  Definariul si Portul Turistic Tomis din Constanţa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>