Menu

Social
PREGATIRI PENTRU INSCRIERI

vlcsnap-2015-02-13-14h36m26s143     Emotii mari pentru parinti si copii, cu doar o saptamana inainte de inceperea inscrierilor la clasa pregatitoare. La Scoala Gimnaziala Vasile Cristoforeanu, din Rm. Sarat, parintii au vizitat astazi salile de clasa in care vor invata copiii. Toti s-au declarat incantati de conditiile oferite de unitatea de invatamant.

Zeci de parinti din Rm Sarat si-au luat astazi o zi libera pentru a participa impreuna cu copiii la ,,Ziua Portilor Deschise,, organizata la Scoala Gimnaziala Vasile Cristoforeanu. Ei au dorit sa vorbeasca cu dascalii dar si sa vada cu ochii lor salile de curs in care vor functiona clasele pregatitoare. La intalnirea cu viitorii elevi, chiar si invatatorii care au in spate o experienta de 34 de ani au avut emotii. Si prescolarii au fost emotionati la intalnirea cu invatatorii. Desi le-au placut salile de clasa, unii regreta gradinita.  Colegii mai mari au incercat sa-i incurajeze pe bobocii care astazi s-au asezat pentru prima data in banci. Alaturi de copii, parintii au vizitat salile de clasa si alte spatii pentru a se convinge ca micutii lor vor beneficia de cele mai bune conditii. Fiecare si-a facut o impresie.

Unitatea de invatamant are la dispozitie in acest an 100 de locuri la clasa pregatitoare. Conducerea scolii spune ca toate salile de clasa in care isi vor desfasura activitatea elevii sunt dotate corespunzator. Prima etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2015-2016, se va desfasura in perioada 23 februarie-13 martie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>