Menu

Sport
CUPA ÎN BĂNIE!

CS Universitatea Craiova s-a impus în fața lui AFC Hermannstadt, scor 2-0,CS Universitatea Craiova s-a impus în fața lui AFC Hermannstadt, scor 2-0, și este noua deținătoare a Cupei României. Gustavo și Mitrita au marcat pentru victoria cu 2-0 din finala cu Hermannstadt, nou-promovata în Liga I! 

Hermannstadt  a început mai bine meciul, cu două ocazii în primele 20 de minute. Craiova s-a văzut abia în minutul 27, când Mitriță a încercat să transforme o lovitură liberă de la 22 de metri. Deschiderea scorului a venit două minute mai târziu, când Gustavo a șutat superb din marginea careului, lateral stânga, la colțul lung al porții lui Căbuz. În partea a doua, jucătorii lui Devis Mangia au încercat să domolească ritmul şi să folosească mai mult cartea contraatacului. Hermannstadt a ieşit însă din nou la joc şi au trecut o dată pe lângă egalare, în primele 10 minute. Dorința de egalare a creeat însă slăbiciuni în apărare, iar în minutul 58, Băluţă a profitat de o astfel de situaţie, a sprintat singur spre poartă, a pasat în lateral pentru Mitriţă, care a înscris cu poarta goală. S-a terminat 0-2 şi Craiova câştigă pentru prima dată Cupa în ultimii 25 de ani.

Peste 30.000 de spectatori au asistat la finala Cupei României.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>