Menu

Social
INCENDIU LA ȘCOALĂ

incendiu scoalaUn incendiu de proporții s-a produs, azi-noapte, la o școală din sectorul 5 al capitalei. Alertate de locatari ai blocurilor învecinate, în jurul orei 3.00.20 echipaje de pompieri au fost mobilizate la fața locului, alături de echipe SMURD. Potrivit primelor date o parte a acoperișului din lemn s-a prăbușit, iar cauzele incendiului sunt deocamdată necunoscute. Din fericire nu sunt victime, iar astăzi elevii sunt liberi, aflându-se în minivacanța de Rusalii. Unitatea de învățământ nu avea autorizație ISU.

Incendiul a avut loc la scoala 124 din sectorul 5. Oamenii din vecinatatea scolii spun ca aceasta fusese renovata recent, dar era veche si avea o structura din lemn. Incendiul a fost anuntat la dispeceratul ISU Bucuresti-Ilfov de catre locatarii din blocurile învecinate.

Din fericire nu au fost victime, pentru ca la ora aceea în scoala nu se afla nicio persoana. Pompierii urmeaza sa stabileasca din ce cauza a izbucnit incendiul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>