Menu

Sport
EGALURI ÎN ULTIMA ETAPĂ

Rezultate de egalitate pentru echipele de fotbal din Rm. Sarat in ultima etapa din acest sezon. Daca jucatoriii de la CSM Rm. Sarat au incheiat la egalitate, 2-2, cu ACSM Oltenita, fetele de la Atletic Club Onix au terminat meciul cu cea de-a doua clasata, Selena Constanta, cu un scor alb, 0-0.

In etapa a XXVI-a, ultima din stagiunea 2017-2018, CSM Rm. Sarat, ocupanta locului 9, in clasamentul Seriei a doua, din Liga a III-a, a jucat acasa. Ramnicenii au primit vizita formatiei ACSM Oltenita, iar partida s-a incheiat nedecis: 2-2. Pentru CSM Rm. Sarat au marcat Iulian Burghelea, in minutul 43 si Ionut Roman in minutul 89. Echipa ramniceana a incheiat acest sezon pe locul 9.
Un nou sezon reuşit au avut si fetele de la Atletic Club Onix, care dupa ultima etapa s-au clasat pe un binemeritat loc 3. Egalul obținut ieri împotriva celei de-a doua clasate, 0-0, a confirmat faptul că Onix rămâne o echipă greu de învins pe teren propriu. Anul acesta doar Universitatea Galați, echipa care a și obținut promovarea în prima ligă, a reusit această performanță.

Fetele de la Atletic Club Onix au incheiat campionatul cu fruntea sus demonstrând încă o dată existenta unui spirit de echipă care le face de temut.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>