Menu

Social
WEEKEND PERICULOS PENTRU SCĂLDAT

A fost un weekend periculos pentru turiștii care s-au avântat în valurile mării. Sâmbătă la Mangalia, 3 adolecenti au fost scoși din apă de câțiva sportivi, iar duminică, în Mamaia, alți doi turiști au fost la un pas de moarte, iar dacă nu ar fi fost scoși la timp din apă, s-ar fi înecat. Amândoi au fost duși de urgență la Spitalul Județean din Constanța.

Un turist de 36 de ani a intrat in apa ca sa inoate printre valuri desi steagul rosu al salvamarilor interzice total scaldatul. Barbatul a dat de cateva ori din maini si-a simtit cum este luat de curent spre larg. A marit efortul, a dat ai tare din brate si-a simtit cum i se face rau.

A apucat sa faca doar cativa metri spre mal si a cazut mai mult decat viu in apa. Cativa oameni de pe plaja l-au vazut plutind intre valuri cu fata jos si s-au repezit sa-l traga afara. Cateva minute mai tarziu un alt turist era scos din apa in acelasi fel de catre martorii de pe plaja. Ambii sunt acum la spital sub supraveghere medicala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>