Menu

Social
ÎNECAT LA EFORIE

A fost ultima zi de vacanță pentru un bărbat din București, astăzi, la malul mării. Chiar dacă vântul a suflat și astăzi cu putere, iar valurile au atins și 2 metri, turiștii aflați la malul mării nu au ținut cont și s-au aventurat în apă. Din păcate, un bărbat de 42 de ani, care a vrut să își scoată fiul și nepotul la mal, a murit înecat! La nici o sută de metri, un alt bărbat a fost la un pas de a se îneca, dar a fost scos de salvamari.

Tragedia a avut loc astazi, la orele pranzului, pe plaja din Eforie. Barbatul, turist din Bucuresti, s-a dus in apa sa-si scoata baiatul si nepotul care erau in pericol de inec, pentru ca valurile ii indepartasera de mal.

Copiii au fost salvati, au ajuns la mal fara probleme, insa barbatul n-a mai reusit. A inotat pana la epuizare in marea furioasa pana a fost scos de alti doi turisti, mai mult mort decat viu. Medicii de pe ambulanta au incercat sa-l resusciteze zeci de minute, insa eforturile lor au fost in zadar. Barbatul a fost declarat decedat.

Din cauza vantului care a suflat cu putere, dar si a valurilor mari, de pana la 2 metri, salvamarii au arborat si astazi steagul rosu, ceea ce interzice scaldatul in mare. Chiar si asa, au fost turisti care nu au tinut seama si s-au aventurat in apele marii. Acesta este cel de-al doilea inecat de la inceputul sezonului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>