Menu

Sport
A ȘASEA VICTORIE

Dinamo a câştigat şi meciul din penultima etapă a play-out-ului, cu ACS Poli Timişoara

Dinamo a câştigat şi meciul din penultima etapă a play-out-ului, cu ACS Poli Timişoara. Jucătorii lui Bratu s-au impus cu 3-1. Salomao a înscris un gol şi a oferit două pase decisive.

Dinamo a obținut a șasea victorie la rând în play-out și a trimis Timișoara la un pas de retrogradare. Oaspeții de pe stadionul Dan Păltinişanu au avut o ocazie uriașă în minutul 18, dar Salomao a trimis în transversală. Mijlocașul portughez s-a revanșat și i-a oferit o pasă perfectă lui Daniel Popa. Atacantul de 22 de ani a marcat pentru a 8-a oară în 2018. Bănățenii puteau restabili egalitatea chiar înainte de pauză. Penedo a avut o intervenție de senzație la lovitura de cap a lui Drăghici. În repriza secundă, Salomao nu i-a mai dat nicio șansă lui Straton și a dublat avantajul alb-roșiilor. Portughezul a continuat să dea recital. Mai întâi l-a servit perfect pe Popa, însă acesta a ratat incredibil. Cu un sfert de oră înaintea finalului, i-a centrat în fața porții și lui Ivan Pesic, care a făcut 3-0.

În ultimul minut, Timişoara a marcat golul de onoare, prin Drăghici și s-a terminat 3-1 pentru Dinamo. ACS Poli a rămas penultima în play-out, la doua puncte în spatele ocupantei locului de baraj, FC Voluntari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>