Menu

Sport
NOI PERFORMANȚE

Sprintera buzoiană MARINA ANDREEA BABOI a devenit dublă campioană națională școlară, dar și dublă câștigătoare a Criteriului de primăvară al juniorilor 1. Aflată la ultima participare din carieră la finala Campionatelor naționale școlare de atletism, ea a învins fără drept de apel în probele de 100 metri și 200 metri plat !

Marina BABOI si-a luat la revedere cu stil de la Liceul cu Program Sportiv BUZAU adaugand inca doua trofee in vitrina acestuia alaturi de celelalte realizari ale ei obtinute in cei 8 ani petrecuti la LPS:145 de medalii, 105 clasari pe prima treapta a podiumului, 34 de titluri de campioana nationala si 8 titluri de campioana balcanica! Mai mult, timpul realizat la 100 m plat, 11,72 secunde, timp aflat la doar o sutime de secunda de recordul personal, o plaseaza pe Marina in top 10 european Under 20, iar in ambele probe atleta buzoian a devenit lider national la toate categoriile de varsta! Marina incheie, astfel, excelent o saptamana deosebita din viata ei, saptamana cand a sustinut si trecut cu brio examenul de bacalaureat din sesiunea olimpicilor !

Pentru buzoianca urmeaza Campionatele Internationale de atletism ale Romaniei, in weekend-ul urmator la CLUJ unde eleva profesoarei Doina Voinea va incerca sa faca o figura frumoasa si sa revina acasa cu noi performante!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>