Menu

Administrativ
LUPTA CU GUNOAIELE

Persoanele care aruncă la întâmplare gunoaie pe domeniul public sunt identificate mult mai ușor acum, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Se întâmplă la Rm. Sărat, unde autoritățile se bazează pe tehnologie în războiul cu cetățenii, care nu țin seama de regulile elementare de conviețuire. Odată identificate, persoanele care au aruncat gunoaie pe domeniul public au fost sancționate cu amenzi.

Camerele de supraveghere montate pe strazile din Rm. Sarat au surprins numeroase persoane care arunca gunoaie pe domeniul public. Nu este vorba insa de o punga sau de o sticla de plastic, ci de saci intregi plini cu resturi menajere sau cu moloz pe care ii scot din portbagajul masinilor si ii arunca direct pe domeniul public.

Odata identificate, persoanele care au aruncat gunoaie pe domeniul public au fost sanctionate cu amenzi. Oamenii legii considera ca toti cetatenii carora le pasa de orasul in care traiesc ar trebui sa faca ceva pentru a opri depozitarea necontrolata a gunoaielor. Locuitorii din Rm. Sarat sunt indemnati ca in cazul in care observa cazuri precum cele inregistrate de camerele de supraveghere sa contacteze in cel mai scurt timp Politia Locala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>