Menu

Social
ZIUA ANTICORUPȚIEI

Tinerii trebuie spună nu corupției printr-o atitudine onestă și corectă în societate. Este opinia ofițerilor de la Serviciul Județean Anticorupție Buzău, care au desfășurat astăzi un proiect în parteneriat cu autoritățile din Rm. Sărat, cu ocazia împlinirii a 13 ani de la înființarea Direcției Generale Anticorupție. La activități au participat elevii de la toate liceeele din municipiu, care s-au întrecut într-un concurs cu premii.

Ofiterii de la Serviciul Judetean Anticoruptie Buzau au venit astazi la Rm. Sarat, unde in parteneriat cu autoritatile din Rm. Sarat, dar si cu reprezentanti ai Consiliului Judetean Buzau au desfasurat un proiect, cu ocazia implinirii a 13 ani de la infiintarea Directiei Generale Anticoruptie. La actiune au participat elevi de la toate liceeele din municipiu, care s-au intrecut intr-un concurs cu premii.

Ofiterii DGA au explicat faptul ca luarea de mita este o fapta de coruptie, dar la fel, o fapta de coruptie este si darea de mita. Autoritatile considera ca tinerii trebuie sa aiba o atitudine onesta si corecta in societate si sa spuna nu coruptiei.

Activitatile dedicate implinirii a 13 ani de la infiintarea Directiei Generale Anticoruptie vor continua si maine la Buzau, unde se va organiza cea de-a IV-a editie a Cupei Anticoruptie la Sah.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>