Menu

Social
NEREGULI CU DUIUMUL

Oficiul pentru Protecția Consumatorului a făcut ravagii în Eforie Nord în minivacanța de Rusalii ! Inspectorii OPC au dat amenzi de 70 de mii de lei, au închis 8 terase și fastfood-uri și au distrus pe loc 1oo de kilograme de mâncare. Au găsit carne tocată expirată în 2016, alimente dubioase și mizerie de nedescris.

Mancarea expirata si conditii precare de curatentie si igiena – sunt cele mai comune deficiente pe care le gasesc inspectorii OPC in raziile lor pe Litoral. Spre exemplu, a fost găsită carne tocată congelată din 2015, expirată în 2016. Peste tot pe unde au fost, inspectorii OPC au găsit marfă nesigură, mizerie, proceduri periculoase, cât și lipsa mai multor obiecte necesare in bucatarie.

Si mai grav este faptul că unele dintre localuri au primit sancțiuni și anul trecut. Iar acum au repetat aceleasi incalcari ale legii. Sanctiunile aplicate au fost drastice. Turistii au cam luat  si ei frica tonetelor cu mancare de pe faleza statiunilor. In fiecare zi inspectorii OPC Constanta controleaza cateva restaurante de pe litoral.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>