Menu

Administrativ
O SIGURANȚĂ MAI MARE

Paza bună trece primejdia rea! O ştiu prea bine oamenii din oraşul Ovidiu. Până acum, de siguranţa locuitorilor de aici se ocupau doar câţiva oameni ai legii. Prea puţini, şi-au dat seama edilii, care au luat măsuri imediate. Aşa că au angajat o firmă de pază, au inaugurat un nou dispecerat şi i-au convins pe oameni că primii care trebuie să fie atenţi la ce este în jur sunt chiar ei.

Echipamente tehnice de ultima generatie si comunicatii de top – dispeceratul din Ovidiu este pregatit pentru orice tip de situatii. Pana acum, doar 16 politisti locali asigurau linistea cetatenilor – prea putini pentru cei peste 2o de mii de locuitori ai orasului. Primaria ar fi putut apela si pana acum la serviciile unei firme de paza private. In plus, nicio bucatica din suprafata orasului nu va scapa de ochii vigilenti ai camerelor de supraveghere. Parcurile si locurile de joaca vor fi atent supravegheate, iar un echipaj dotat cu biciclete electrice va patrula pe strazi.

Primaria din Ovidiu devine astfel singura din tara care detine o astfel de firma de paza si protectie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>