Menu

Sport
CU FRUNTEA SUS

Metalul Buzău a încheiat cu fruntea sus sezonul Ligii a 3-a. Echipa buzoiană, promovată anul trecut, a reuşit să termine pe locul 5 ediţia de campionat, după evoluții foarte bune, care, la un moment dat, i-au dat speranțe chiar pentru o clasare pe podium.

Revenită, vara trecută, după o pauză de 11 ani, în Liga a 3-a, Metalul Buzau a întrecut şi cele mai optimiste aşteptări! Campioana en-titre a Buzăului a reuşit să termine pe locul 5 ediţia de campionat 2017-2018, după ce a cochetat aproape tot timpul, pe parcursul sezonului, cu poziţiile fruntaşe, cu podiumul de-a lungul câtorva etape, ba chiar şi, pentru scurt timp, şi cu prima poziţie a clasamentului. In ultima etapa a sezonului 2017-2018 al eşalonului al treilea, echipa buzoiană a remizat, scor 0-0, pe terenul lui Axiopolis Cernavodă, rezultat care a certificat prezenţa elevilor lui Vali Stan pe locul 5.

Din această serie, a II-a, a Ligii a 3-a, Farul Constanţa a promovat în Liga a 2-a, iar Delta Tulcea şi Victoria Traian au retrogradat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>